Fashion&Beauty

Engedd szabadjára a fantáziád! Mutatjuk az év legkreatívabb laptopját!

Imádsz alkotni? A kreativitásod a védjegyed? Ne engedd, hogy bármi is a gondolataid útjába álljon, hagyd szabadon szárnyalni a képzeleted otthon vagy akár a munkád során! Ehhez az az ASUS ZenBook Flip S laptop lehet a tökéletes társ, azt is elmondjuk miért! (x)

Hagyd szárnyalni a kreativitásodat!

Az ASUS ZenBook Flip S nyújtotta lehetőségekért nem csak művészek, fotográfusok vagy dizájntervezők rajonganak, hiszen ez a szuper kis laptop a mindennapi kreatív munkában is nagy segítségünkre lehet. Az érintőtollnak és a készülék által támogatott speciális programoknak köszönhetően tökéletes kiegészítő a pontos rajzolás, vagy írás terén, de ne gondoljuk, hogy csak a kreatív szakemberek tudják kihasználni adottságait.

Praktikus 2 az 1-ben kialakításának köszönhetően (laptop és tablet egyben) használhatjuk hagyományos asztali munkához, vagy az érintőkijelzőt kezelve tabletként, ami nagy segítséget nyújt a mindennapi munka során jegyzetek, feljegyzések, vagy akár vázlatok készítésében. A Windows Ink ráadásul öntapadó jegyzetek létrehozását, ötletek és részletek megörökítését is lehetővé teszi, amint azok felmerülnek, ezekről pedig akár képernyőképet is készíthetünk, majd egyetlen kattintással meg is oszthatjuk őket!

A Te igényeidre szabva

A ZenBook Flip S szó szerint minden igényt kielégít, ami csak egy csúcskategóriás laptoptól elvárható. A ház alig 10,9 mm-es vastagságának köszönhetően rendkívül elegáns megjelenést kölcsönös a készüléknek, amit a királykék szín esetében egy arany szegély tesz még kifinomultabbá. Mindössze 1,1 kg-os súlyával szinte bármilyen női táskában könnyedén magunkkal vihetjük bárhova, anélkül, hogy cipekednünk kellene, a 360 fokban elfordítható kijelző pedig olyan kényelmes használatot és sokrétűséget biztosít, amit eddig tényleg nem igazán tapasztaltunk még.

Tökéletes kép minden helyzetben

A ZenBook Flip S kreatív munkához tervezett többérintéses kijelzője mindazt a minőséget kínálja, amit elvársz egy ilyen gyönyörű laptoptól. Az extra vékony keretű kijelző elegáns megjelenést, és Full HD felbontást kínál, széles betekintési szögű technológiájának köszönhetően pedig szinte minden szögből nézve gyönyörű a képe. A képek és szövegek mindig rendkívül élesek és részletesek így a segítségével bármilyen grafikai-, vázlat- vagy fotómunka tökéletesen ellenőrizhető és könnyedén szerkeszthető.

Egy jelszóval kevesebb

Egész nap csak a kreatív ötleteken kattog az agyad? Hogy tényleg csak ezekre tudj koncentrálni és a jelszavakra se legyen gondod, van egy jó hírünk! A ZenBook Flip S-hez való hozzáférés a beépített ujjlenyomat-érzékelőnek köszönhetően nem is lehetne egyszerűbb és biztonságosabb, hiszen így nem kell minden egyes alkalommal begépelned a jelszavadat amikor bejelentkezel, mindössze egyetlen érintésre van csak szükség! Arról nem is beszélve, hogy a gépen tárolt adatokhoz és anyagokhoz így egész biztosan csak Te férhetsz hozzá.

Dolgozz tovább, tölts gyorsabban!

S ha mindez még nem lenne elég, kedvenc laptopunk tovább bírja, mint gondolnánk! Ezt a gyönyörű, erőteljes és tekintélyes készüléket a 11 órás (akár egész munkanapos) önálló üzemelésen felül gyorstöltő technológiával is felszerelték, amely lehetővé teszi, hogy akár 60%-ra töltsd fel, mindössze 49 perc alatt! Holmi akkumulátor nem állhat többé a kreativitásod útjába!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Fashion&Beauty