Fashion&Beauty

Játékos és szabad érzések kifejezése - bemutatjuk az Artista új kollekcióját

Az Artista új kollekciójában a játékos és szabad érzések kerülnek kifejezésre pliszírozott szoknyákon, elegáns felsőkön és kötetlen ruhadarabokon át. Bemutatjuk a márka új, 2022-es tavaszi/nyári kollekcióját, melyet a cikkben lévő képgalériában lehet megtekinteni!

Játékos és szabad érzelmek jellemzik az Artista új kollekcióját

Az Artista magyar divatmárkát 1993-ban, több tehetséges divattervezővel együtt alapította meg Rácz Nóra, Imre Katalin és Stampf Katalin, akik budapesti divattanulmányaik mellett az angliai Brigtonban és Milánóban is folyamatosan képezték magukat. Ruháikat a kezdetektől fogva az extravagáns részletekkel megspékelt laza, karakteres darabok jellemzik - ez a márka új, 2022-es tavaszi/nyári kollekciójában sincsen másként, melyet a Free Play (magyarul: szabad játék) névre kereszteltek el. A kollekció darabjai most megtekinthetők a cikk alján látható képgalériában!

Az Artista 2022-es tavaszi/nyári kollekciója a játékosságról és a szabadság érzésének kifejezéséről szól, ezért a benne található legtöbb ruha is moduláris, azaz szabadon átformálható, valamint kedvhez és alkalomhoz könnyen igazítható darabokból áll. A kollekció során a tervezők kiemelt fontosságot szenteltek a fenntarthatóságra és az alternatív szabászati megoldások alkalmazására, ami miatt kevesebb gyártási hulladék keletkezett a ruhák megvalósítása folyamán. A ruhadarabokon látható minták is a szabad mozdulatokról, valamint a táncról szólnak, ezért az új kollekció lookbook fotózása is erre a sémára készült.

Az Artista 2022-es tavaszi/nyári kollekciója a cikk alján lévő képgalériában tekinthető meg!

Kattints a további képekért!

A NINI márka 2022-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjai a klasszikus értékek és a modern pimaszság határmezsgyéjén alkotnak egyedi és stílusos öltözékeket. A márkát jellemző nosztalgikus minták és modern formák a NINI legújabb kollekciójában is megjelennek, melyet a képgalériánkban lehet megtekinteni!

Leadfotó, fotó: Artista

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.