Az ünnepi manikűr, amit idén karácsonykor viselned kell

Nincs is szebb az ünnepies arany manikűrnél! Az arany ugyanis egy csillogó-villogó, ragyogó, mesés szín, melyet csak a legkülönlegesebb hölgyek tudnak elegánsan viselni. Most összegyűjtöttük nektek a legszebb arany színű manikűröket, hogy te is az tudj lenni!

Nincs is szebb ünnepi köröm az arany manikűrnél

Az arany ragyogó és mesés szín, melynek különleges megjelenése hozzájárul ahhoz, hogy még mesésebbé tegye ünnepeket! Hiszen valljuk be: egy fekete, egy fehér, de még egy teljesen átlátszó köröm sem tud olyan gyönyörű fényben pompázni, mint egy csillogó-villogó arany manikűr! Miért is ne próbálhatnád ki te is az ünnepi szezonra őkket? Most összegyűjtöttük nektek a legszebb arany színű manikűrök ünnepies változatát - valamelyiken több, valamelyiken kevesebb arany tetszeleg, de mindegyik mesés egytől egyig! A teljes válogatásunkért kattints a cikk alján található képgalériánkra!

Hát nem mesés? Többek között ilyen ragyogó arany színű körömlakkokat is lehet kapni a drogériákban - de a körmösöd szerintünk ennél sokkal jobban is tud majd alkotni neked, ha szereted a mintákat vagy az exkluzív manikűröket!

Néhány dologra azonban érdemes figyelned, ha arany színű manikűrt csináltatsz magadnak: az egyik a csillámok mennyisége. Ha túl sok, akkor olyanok lesznek a körmeid, mint egy diszkógömb; ha pedig túl kevés, sárgás árnyalatúnak fognak azok tűnni! Itt meg is említenénk a második szempontot: az arany szín kiválasztásánál érdemes figyelned a bőröd árnyalatára: ha túl fehér a bőröd, akkor az adott szín könnyen tűnhet sárgásnak, ami nem nyújtja a legszebb látványt; ha viszont sötétebb tónusú vagy, igyekezz minél erőteljesebb arany színt kiválasztani, mert akkor mutat majd csak igazán jól!

Ne feledd: az arany már önmagában egy erőteljes, csillogós fény, ezért nem szerencsés más erősebb, rikítóbb színnel párosítani; ahogyan a feltűnőbb körömmatricákat és festési módokat is igyekezz minél jobban hanyagolni. Egy rózsaszínnel vagy egy pirossal párosított arany köröm ugyanis minden, csak nem elegáns! Az összhang pedig mindennél jobban számít karácsonykor, hiszen ilyenkor megannyi ritkán látott ismerőssel, baráttal, rokonnal találkozik az ember, ezért érdemes arra törekedni, harmóniában legyen a megjelenésed! Ha ezekre szempontokra alaposan figyelsz, akkor mindenki irigykedve fogja majd nézni a tökéletes arany körmeidet!

Most összegyűjtöttük nektek a legszebb, legváltozatosabb arany színű körmöket, melyek egy csipet eleganciát tudnak csempészni a megjelenésedbe az ünnepi szezonba. Megtekintésükhöz kattints a lenti képre!

A télies hópihés minták és a mesés csillogó arany színek tökéletes kombinációját láthatjuk most - az biztos, hogy ez a manikűr nagyon ütős, de csak egyszer egy évben lehet viselni, az pedig most van! Ha egy kicsit is tetszik ez a festés, akkor most próbáld ki, mert az év többi szakaszában már nem lehet!
Kattints a további képekért!

Ha van valami, ami az idei ünnepi szezon alatt nagyon divatos lesz, akkor ez a műszőrmés kabát az! Műszőrmés cuccokból sosem elég – főleg, ha ilyen trendi és elegáns darabokat árulnak a hazai fast fashion üzletek!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @amyle.nails

Oldalak