Fashion&Beauty

Mégsem a természetnek köszönheti kivételes szépségét Hollywood leggyönyörűbb színésznője: így nézett ki a plasztikai beavatkozásai előtt - Fotók

A kubai-spanyol származású Ana de Armas a kétezertízes évek közepén veselkedett neki Hollywood meghódításának, mára pedig az Álomgyár ünnepelt színésznőjévé nőtte ki magát. Egyesek a leggyönyörűbb hollywoodi filmcsillagnak tartják, azt azonban kevesen tudják, hogy kivételes fizikai adottságait nem csupán a remek géneknek köszönheti.

Meghódította Hollywoodot és összetörte Ben Affleck szívét

A kubai és spanyol gyökerekkel rendelkező Ana de Armas még mindig csupán 34 éves, de már Hollywood legmenőbb színésznői közé tartozik. A filmcsillag Rian Johnson Tőrbe ejtve (2019) című krimikomédiájával hívta fel magára a figyelmet néhány évvel ezelőtt, azóta pedig megállíthatatlanul, szinte gőzhengerként tör előre Hollywoodban. Szélsebesen felívelő pályájának persze az is löketet adott, hogy a koronavírus-járvány időszakában - igaz, csak rövid ideig, de - egy párt alkotott az Oscar-díjas Ben Affleckkel. A hírességet sokan napjaink leggyönyörűbb hollywoodi színésznőjének tartják, azt viszont már kevesen tudják, hogy kivételes fizikai adottságait nem pusztán a remek géneknek köszönheti. Lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk, hogyan változott meg Ana de Armas külseje az évek során!

A jól ismert külső, amivel Ana de Armas az egész glóbuszt meghódította.
Kattints a további képekért!

Bár a hetvenes években csillaga szédületes sebességgel ívelt felfelé, Joan Van Ark sosem volt igazán elégedett a külsejével. Sok más amerikai hírességhez hasonlóan ő is a plasztikai műtétek mellett döntött, azzal azonban nem számolt, hogy a szépészeti beavatkozások az egész karrierjét tönkretehetik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.