Fashion&Beauty

Amal Clooney összeállításánál nincsen tökéletesebb őszi szett jelenleg

Amal Clooney stílusa az elegancia és a professzionalizmus tökéletes ötvözetét prezentálja, a szettjei mindig magabiztosságot és kifinomultságot sugallnak.

Őszi outfit

Amal Clooney nemcsak hihetetlen éleselméjű és elkötelezett munkájában, de stílusát tekintve is kivételes. A divat világában ő az, aki megmutatta, hogy a professzionalizmus és a kifinomultság tökéletesen összeegyeztethetők. Amal Clooney mindig hű marad saját stílusához, amely egyedi és nőies. Gyakran visel elegáns szoknyákat, blúzokat és ruhákat, amelyek kiemelik alakját és jól mutatnak a jogászikonon. Minden ruhadarabja olyan, mintha rá szabták volna, és ez a profizmusát is tükrözi. Bármilyen színben és mintában megállja a helyét, de gyakran választ egyszínű, semleges árnyalatokat, amelyek időtlen eleganciát sugallnak. Legtöbbször egyszerű, de ízléses kiegészítőket választ, amelyek tökéletesen kiegészítik öltözékét. Egy klasszikus napszemüveg vagy egy elegáns táska mindig része a megjelenésének.

A legutóbbi megjelenése alkalmával pedig ismét maradandót alkotott, ugyanis felvette a tökéletes őszi szettet:

Amal Clooney mindig elcsavarja a fejünket az összeállításaival, hiszen gyönyörű darabokat szokott kombinálni egymással. Legutóbb egy önmagához képest egyszerűbb szettben jelent meg, de azt gondoljuk, hogy mégis kikiálthatjuk a tökéletes őszi szettnek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.