Fashion&Beauty

Ha a tökéletes adventi naptárakat keresed: ezekkel nem nyúlthatsz mellé

Ha a megfelelő adventi kalendáriumot keresel magadnak, akkor nagyon jó helyen jársz. Összegyűjtöttük az 5 legjobb szépségkalendáriumot, amelyeknek az ablakait hatalmas élmény lesz nyitogatni.

A legjobb karácsonyi szépségkalendáriumok

A legtöbb ember a karácsonyi időszakot várja a legjobban az évben: ilyenkor családunkkal, barátainkkal lehetünk, néhány napig pihenhetünk, és finomakat ehetünk. De már az ünnepet megelőző heteket is sokan szeretik, ugyanis ilyenkor felkerülnek a karácsonyi dekorációk, a boltokban ünnepi zene szól és a háztartások újra fellapozzák a szakácskönyveket a legjobb mézeskalács receptekért. De érdemes egy különleges forró csokival vagy forralt borral is ünnepelni, de ha még jobban szeretnénk az ünnepekre hangolódni, akkor egy adventi naptár is segítségünkre lehet. Érdemes egy ilyen terméket beszerezni, ugyanis ezzel nemcsak visszaszámolhatunk karácsonyig, de december összes napján meglephetjük magunkat valamivel.

Mutatjuk az 5 kedvenc beauty adventi kalendáriumunkat:

Kiehl’s Limited Edition Adventi Kalendárium - 37 970 Ft 24 ikonikus Kiehl's terméket tartalmazó ünnepi kollekció 92 405 Ft értékben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.