Fashion&Beauty

A világ legdrágább kis feketéi

A fekete ruha minden nő szekrényében helyet kell, hogy kapjon. Egyes esetekben életet is menthet, hiszen kinek ne lenne ismerős az érzés, hogy egy-egy alkalommal nincs mit felvennie, ilyenkor gardróbunk ez a darabja lehet az egyetlen mentsvárunk. Cikkünkben most minden idők nyolc legdrágább LBD-jét mutatjuk be.

Elizabeth Hurley

Kis túlzással mondhatjuk, hogy a gyönyörű Elizabeth Hurley számára ez „A RUHA” hozta meg az ismertséget. A modell-színésznő 1994 előtt ugyanis szinte ismeretlennek számított Hollywood világában, csak mint Hugh Grant barátnője emlegették. A fordulópont akkor következett, amikor Grant új filmjének premierjére szüksége volt egy ruhája, így Gianni Versace készséggel állt rendelkezésére és elküldte neki ezt a fekete-arany kreációt, ami több, mint 5.000 dollárba került. A merész szabású, mélyen dekoltált, arany biztosítótűkkel összetűzött kreáció azóta a neo-punk tökéletes mintapéldájaként beírta magát a divattörténelembe. A felejthetetlen ruhát később Sharon Stone is viselte az 1999-es Gloria című filmben, majd 2012-ben Lady Gaga is megvillantotta magát benne Milánóban.

Angelina Jolie

Ki ne emlékezne Angelina Jolie 2012-es Oscar-gálás lábvillantására? Ugye, hogy mindenkinek rögtön beugrik a kép? A színésznő díjkiosztóra készült ruhája az Atelier Versace szalonból került ki és személyre szabottan csak neki tervezték, így a fekete bársony estélyi Angelina legdögösebb testrészeit emelte ki, így többek között a lábát is. A ruha összességében nem túl bonyolult; egy aszimmetrikus, pánt nélküli felsőrész és egy magasan sliccelt, A-vonalú szoknya alkotja. Mivel egyéni megrendelés volt az estélyi, így sajnos pontos árat nem tudunk, de egy Atelier Versace darabért bőven 10.000 dollár felett kell fizetnie a vevőnek, de ennek értéke biztos, hogy meghaladja ezt az összeget.

Fotók: dailymail.co.uk; blogspot.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.