A szezon irányadó óratrendjei

Az elmúlt időszakban egyre inkább bizsuként tekinthettünk az órákra, aminek főleg az az oka, hogy a tervezők nemegyszer karkötőkbe építették bele ezeket a hasznos darabokat. Akár kétfunkciósak, akárcsak egy rendeltetés jutott nekik, az biztos, hogy a jól megválasztott órák maximálisan feldobják a megjelenésünket!

A fémes kedvenc

Az őszi-téli szezon egyik legdivatosabb irányzatát már most jól jelölik a fém kivitelezésű órák, amik óriási népszerűségnek örvendenek! „Gyakorlatilag klasszikus alapdarabnak számítanak a fémből készült, aranyozott vagy aranyozott hatású kiegészítők. A megszokott és rendkívül elegáns szín mellett hódít a megszokott fém és a rozéarany elnevezésű, extravagáns látszatot keltő tónus is!”- árulta el Budai Hajnalka, a Smoon.hu stílusszakértője, majd hozzátette, hogy a fém a tőle megszokott és elvárható módon biztosítja a rendkívül egyszerű, letisztult megjelenési lehetőségeket, de a harsány, figyelemfelkeltő darabok kedvelői számára is sok alternatívát tartogat.

„Utóbbira kiváló példát hozhatunk az elmúlt időszak legkedveltebb darabjaiból, amik főleg a nagy, kerek óralapra, és a körben díszített, strasszköves megoldásra építenek. Ez a trend rengeteg tervezőt megihletett, a legdrágább óráktól kezdve a bizsuként megvásárolható darabokon át az utóbbi időszak legkedveltebb stílusát jelenti.”

Oldalak