Fashion&Beauty

A stylist segít - Stílusosan a hűvös ellen

Öltözködésünkben hajlamosak vagyunk az őszt és a telet egy füst alatt letudni, egy, maximum két – rendszerint fekete és barna színű– kabáttal lezongorázni, mindössze az alsó öltözetünk vastagságát váltogatva, illetve sállal és sapkával, vagy épp anélkül viselve.

A legizgalmasabb évszak

Pedig az ősz ennél sokkal izgalmasabb évszak. A gyerekkorunkban untig hallgatott tanács a réteges öltözködésről ilyenkor új értelmet nyerhet. Ez egy csuda jó és kreatív játék, ahol különböző rétegek egymásra halmozásával izgalmas eredményt érhetünk el. Az unalmas, ormótlan kabátokat hagyjuk meg télre, most még annyi minden más közül válogathatunk, és biztos, hogy ezekért a ruhadarabokért nem is kell messzire menni, ha a szekrény mélyére nézünk, lapulnak kincsek, amik azért kiáltanak, hogy végre viseljék őket!

Kardigán

A szó hallatán gyakran valamilyen nagyis külsőre asszociálunk, és sokszor az üzletben is csak nézzük, nézzük ezt a darabot, próbálunk megbarátkozni a gondolatával, de végül mégis a polcon hagyjuk, mondván semmi szexi nincs benne, és ugyebár egy nő titkon mindig erre törekszik. Holott egy könnyed és sikkes inggel, ékszerekkel vagy akár derékövvel, a legreménytelenebb példányok is életre kelnek. Idén nagyon divatosak a selyem ingek. Ők sajnos nem a hőmegtartó képességükről híresek, célszerű testszínű trikót húzni alá, hogy a kényes testrészeinket melegen tartsa.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tudósok előálltak egy új férfi fogamzásgátlóval, ami forradalmasíthatja ezt a területet.
Sztárok
Naomi Judd idén áprilisban két gyermeket hagyott hátra, akik a mai napig azon vannak, hogy ne lássanak napvilágot édesanyjuk öngyilkosságának rejtélyes részletei.
Sztárok
Miló Viktória szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd. Az egykori profi ökölvívó nemrég azt is elmesélte, hogyan és minek köszönhetően tett szert nagy...