Fashion&Beauty

A stylist segít - Stílusosan a hűvös ellen

Öltözködésünkben hajlamosak vagyunk az őszt és a telet egy füst alatt letudni, egy, maximum két – rendszerint fekete és barna színű– kabáttal lezongorázni, mindössze az alsó öltözetünk vastagságát váltogatva, illetve sállal és sapkával, vagy épp anélkül viselve.

A legizgalmasabb évszak

Pedig az ősz ennél sokkal izgalmasabb évszak. A gyerekkorunkban untig hallgatott tanács a réteges öltözködésről ilyenkor új értelmet nyerhet. Ez egy csuda jó és kreatív játék, ahol különböző rétegek egymásra halmozásával izgalmas eredményt érhetünk el. Az unalmas, ormótlan kabátokat hagyjuk meg télre, most még annyi minden más közül válogathatunk, és biztos, hogy ezekért a ruhadarabokért nem is kell messzire menni, ha a szekrény mélyére nézünk, lapulnak kincsek, amik azért kiáltanak, hogy végre viseljék őket!

Kardigán

A szó hallatán gyakran valamilyen nagyis külsőre asszociálunk, és sokszor az üzletben is csak nézzük, nézzük ezt a darabot, próbálunk megbarátkozni a gondolatával, de végül mégis a polcon hagyjuk, mondván semmi szexi nincs benne, és ugyebár egy nő titkon mindig erre törekszik. Holott egy könnyed és sikkes inggel, ékszerekkel vagy akár derékövvel, a legreménytelenebb példányok is életre kelnek. Idén nagyon divatosak a selyem ingek. Ők sajnos nem a hőmegtartó képességükről híresek, célszerű testszínű trikót húzni alá, hogy a kényes testrészeinket melegen tartsa.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.