A Story Gála legrosszabb ruhái

A február 2-án megrendezésre került Story Ötcsillag Díjátadó Gálán a jól öltözött hírességek mellett természetesen akadtak olyanok is, akik rossz ruhaválasztásukkal színesítették az estét.

Kiszel Tünde, Medveczky Ilona, Gyebnár Csekka
Kiszel Tünde nem hazudtolta meg magát: újra egy igen terjedelmes, abroncsos estélyiben érkezett, mely összesen 3 széket foglalt el. Látszott, a - hiábavaló - igyekezet: Tünde arra is odafigyelt, hogy ruhájának furcsa árnyalatú narancsszínéhez fiatal kísérőjének nyakkendője is passzoljon. Medveczky Ilona egész estélyije kalocsai mintában díszelgett, s olyan hatást keltett, mintha a művésznő a gála előtt gyorsan összetákolta volna az otthoni, ’70-es évekből megmaradt hímzett terítőket. Magával a hímzéssel nem is lett volna baj, de néha a kevesebb több. Színben Gyebnár Csekka is összeöltözött Kiszellel és párjának nyakkendőjével, ráadásul estélyijének kivágása majdnem köldökéig nyúlt.

Sarka Kata
Külön elemzést érdemel Sarka Kata ruhája, mivel az minden lehetséges helyen kivágott: a felsőrész eleje dekoltált, a ruha háta szintén nyitott, elöl pedig egy majdnem bugyivillantós slicc ékesíti azt. Kata mellbimbóját állítólag leragasztották – a melltartóviselésre nem kínál túl sok alternatívát egy ilyen típusú ruha – azonban az mégis átütött a ruhán, miközben kebleinek belső oldala időről-időre kificcent.

Szabó Zsófi, Végh Judit, Dundika
Szabó Zsófi sminkjét és haját imádjuk, így hatványozottan elszomorít bennünket, hogy egy ennyire előnytelen ruha mellett döntött: a fényes, flitterekkel televarrt estélyi nagyon erősíti az alakját, mindemellett inkább egy karácsonyi- vagy mikulás partyra tudnánk elképzelni. Hab a tortán, hogy rettentő furcsán állnak benne a mellei. Végh Judit extra szexire vette a figurát, olyannyira, hogy fedetlen hasával és kesztyűivel úgy nézett ki, mint aki eredetileg domina-partyba indult. Dundika is a szexi vonalat próbálta erősíteni, azonban ruhája kissé bazári benyomást kelt, így a hasvillantó versenyt Végh Judit dominás szettje nyerte.

Nézd meg a Story Gálán készült képeket!

Oldalak