Fashion&Beauty

A nagy táska-mustra - Itt vannak a szezon legmenőbb modelljei

Táskamániás vagy? Mi igen. Ezért arra gondoltunk, csokorba szedjük a szezon legtrendibb táskáit, hogy célirányosan vághass neki az új darabok beszerzésének. Csekkold le velünk a legmenőbb modelleket!

A Bershka kínálatából

A márka kollekciójából két rojtos modellt választottunk ki. A vödörtáska és a hátizsák még mindig népszerű fazonok. A rojtok örök kedvenceink maradnak, használd ki a kínálatot és csapj le a sikkes darabokra, míg lehet.

A H&M-es felhozatal

A H&M több idényen keresztül vonultatja fel népszerű pakolós, doboz-fazonjait. Nem csoda hát, hogy bekerült válogatásunkba is egy praktikus, burgundi darab. A kis, fityegő dísszel ellátott oldaltáskát pedig különböző anyagból készült dizájnja tette dobogóssá.

Fotók: bershka.com, hm.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...