Fashion&Beauty

A legszebb szemhéjpúderek a télre

A szezon nagy kedvencei a hangsúlyos szemsminkek, így egy merész, ám klasszikus színeket tartalmazó szemhéjpúdereket tartalmazó palettával nem foghatunk mellé. Lássunk 6 márkás kozmetikumot!

A szezon kedvencei

A Dior 5 színből álló palettája bombabiztos választás lehet a hétköznapokra, hisz a visszafogott, mégis kissé csillogó színek az elegáns alapdarabokkal és a farmeros-pulcsis szettekkel is harmonizálnak natúrságuknak hála. A Yves Saint Laurent kékkel és szürkéslilával kiegészített sminkpalettája nem csak csodás színei miatt remek befektetés, de a csatolt ecsetekkel akár tusvonalat is készíthetünk.

Az elfoglalt üzletasszonyoknak

A láthatatlan sminket kedvelőknek remek választás lehet Tom Ford natúr palettája, ami minden bőrszínhez illik. A Lancôme négyes színkombinációja igen hasonló a Yves Saint Laurent skálához, ám itt a hatalmas tükör dominál.

Diszkrét csillogás

Az ásványi kozmetikumok híveinek ajánljuk a BareMinerals négyes kombinációját, mely visszafogott színeivel tökéletes lehet a füstös szemek elkészítéséhez. Bobbi Brown 8 színt tartalmazó szemhéjpúdere valóságos életmentő lehet a szemsminkek kedvelőinek, hisz a matt árnyalatok mellett csillámokkal dúsított színeket is találunk a palettában.

Fotók: allwomenstalk.com, eyeshadowlipstick.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.