A legszebb szemhéjpúderek a télre

A szezon nagy kedvencei a hangsúlyos szemsminkek, így egy merész, ám klasszikus színeket tartalmazó szemhéjpúdereket tartalmazó palettával nem foghatunk mellé. Lássunk 6 márkás kozmetikumot!

A szezon kedvencei

A Dior 5 színből álló palettája bombabiztos választás lehet a hétköznapokra, hisz a visszafogott, mégis kissé csillogó színek az elegáns alapdarabokkal és a farmeros-pulcsis szettekkel is harmonizálnak natúrságuknak hála. A Yves Saint Laurent kékkel és szürkéslilával kiegészített sminkpalettája nem csak csodás színei miatt remek befektetés, de a csatolt ecsetekkel akár tusvonalat is készíthetünk.

Az elfoglalt üzletasszonyoknak

A láthatatlan sminket kedvelőknek remek választás lehet Tom Ford natúr palettája, ami minden bőrszínhez illik. A Lancôme négyes színkombinációja igen hasonló a Yves Saint Laurent skálához, ám itt a hatalmas tükör dominál.

Diszkrét csillogás

Az ásványi kozmetikumok híveinek ajánljuk a BareMinerals négyes kombinációját, mely visszafogott színeivel tökéletes lehet a füstös szemek elkészítéséhez. Bobbi Brown 8 színt tartalmazó szemhéjpúdere valóságos életmentő lehet a szemsminkek kedvelőinek, hisz a matt árnyalatok mellett csillámokkal dúsított színeket is találunk a palettában.

Fotók: allwomenstalk.com, eyeshadowlipstick.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!