Fashion&Beauty

A hétköznapok extremitása - Jeffrey Campbell cipői

Az évek során a Jeffrey Campbell névvel fémjelzett cipők kaptak hideget és meleget egyaránt. Az elsőre kissé futurisztikusnak tűnő topánok összhatásukban mégis nagyon fiatalosak, frissek és divatosak.

Az elmúlt évek alatt egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek már nem csak külföldön, hanem itthon is a Jeffrey Campbell által alkotott cipőcsodák. A jellegzetesen égbe törő platformok gyártása és hordása mára már egyfajta művészetté nőtte ki magát. Az igaz, hogy a cipőnek kicsit borsos ára van, de a 32-42.000 forinttal még mindig a megfizethető árkategóriába tartozik a designer darabok között.

A „Lita”
A legnépszerűbb modell „Lita” néven fut, ami főként annak köszönhető, hogy hiába számít extrémebb darabnak, könnyen összeegyeztethető a legtöbb nő ruhatárával. Legyen szó rövid szoknyáról vagy épp hosszú farmerről mind a kettőhöz remekül illik ez a különleges cipő. Ebből a modellből az egyik legnépszerűbbnek a barna típus számít, ami nem mellesleg sok sztár cipősszekrényében is megtalálható.

Színek kavalkádja
Természetes az idő múlásával elrugaszkodott az egyszerű fekete, barna megoldástól és kicsit vadabb vizekre evezett a tervező; így nem maradhattak ki az igazán színes cipők sem. Ha mindez nem lenne elég, nem csak színekkel, de később motívumokkal is játszadozott kicsit a designer. Ezek a darabok merészebbnek számítanak a hazai divat terén, de ha visszafogottabb ruhákkal párosítjuk, akkor egy színes „Lita”-ban akár mi lehetünk az este csillagai.

Szegecsek, csillámok
A színek után pedig a különböző anyagok halmozása következett. Az utóbbi években amúgy is nagy népszerűségnek örvendő szegecsek, csillámok is egyre inkább előtérbe kerültek. Ezeket a modelleket illetően érdemes megjegyezni, hogy főként csak azoknak a kalandvágyóknak ajánlott, akik megfelelő önbizalommal, és nem mellékesen tökéletes egyensúllyal rendelkeznek ahhoz, hogy egy Jeffrey Campbell cipőt húzzanak a lábukra, különben szó szerint csúnya orra esés lehet a vége!

Oldalak

Fashion&Beauty