A Billboard díjátadó legszebb ruhái

Bár a következő énekesek közül egyik sem tarolt a vasárnap esti díjátadón, mégis meg kell említenünk csodás ruháikat.

Vasárnap este kiosztották az ide Billboard Music Awards díjait, amik közül a legtöbbet, egész pontosan tizenkettőt Adele vitt haza. A már Grammyt is nyert 21 című lemeze, illetve az azon található Rolling in the Deep slágere miatt. Ennek a felét nyerte az LMFAO duó, akik természetesen a Party Rock Anthemmel taroltak tavaly mindenhol. Utánuk jön a Coldplay illetve Lil Wayne, akik négy-négy díjat nyertek, a Casting Crowns, Jason Aldean és Lady Gaga pedig kettőt-kettőt. Justin Bieber lett a közösségi oldalakon legnépszerűbb előadó, Taylor Swift kapta a Woman of the Year díjat, Whitney Houston posztumuszt kapott, Stevie Wonder pedig hazavihette a Billboard Icon Awardot.

Nelly Furtando:
Az énekes Alberta Ferretti egyik 2012 tavaszi ruháját viselte egy Brian Atwood cipővel. Bár sokan szidták a helytelen melltartó és fülbevaló választás miatt, szerintünk inkább jó, mint rossz választás volt ez a szett.

 

Kate Perry:
Kate Perry ezúttal egy kevésbé feltűnő ruhában érkezett. A Bluemarine 2012-es őszi kollekciójából választotta ezt a csodás lila ruhát, ékszerei pedig a Mikasi márkától vannak.

Taylor Swift:
Taylor Swift most nagyon meglepett minket. Az énekesnő általában kerüli a feltűnő, dögös darabokat, de ezúttal bevállalósabbnak bizonyult. A 22 éves énekesnő egy piros Elie Saab ruhában jelent meg, Neil Lane ékszerekkel.

Jordin Sparks:
Jordin Sparks egy nagyin egyszerű és elegáns mini csipkeruhát választott. A David Yurman ékszerek mesésen passzoltak a szettjéhez.
 

Zooey Deschanel:
Zooey Deschanel imádnivalón festette az ujjatlan koktélruhájában, amely a Moschino divatháztól van. Az ezüst ruhához egy fekete Miu Miu cipőt választott.

Julianne Hough:
Julianne Kaufman Franco ruhát viselt, Nicholas Kirkwood cipővel és H Stern ékszereket. Mi imádjuk!

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!