Fashion&Beauty

A 7 legjobb balerina cipő

Egy sietős napon, vagy egy kellemes sétához célszerű egy balerina cipőt választanunk, hiszen nem csak kényelmes, de elegáns is. A balerina talán az egyetlen cipő, amelyet bármihez hordhatunk: farmerhez, szoknyához, sorthoz, maxiruhához. Csupán annyi a dolgunk, hogy olyat válasszunk, ami tökéletesen bele illik ruhatárunkba. Összegyűjtöttünk nektek ezekből hetet.

1. Matróz:
Ez a piros balerina fekete masnikkal minden bizonnyal remekül fog illeni a csíkos, matróz darabjaidhoz.

Bershka 5.995 Ft 

 

2. Modern:
Azok a cipők, amelyeknek az elején valamilyen metálszínű védő van, tavasszal nagyon divatosak. Farmerral, miniruhákkal nagyon elegánsan mutat, főleg, ha ugyanolyan kiegészítőket választasz hozzá, mint a balerina orra.

Mango 21.995 Ft 

 

3. Fonott:
A fonott balerina cipőket már tavaly is megvásárolhattuk, azonban idén hihetetlen sikernek örvendenek. Egy laza szereléshez, sorthoz vagy farmerhoz remekül passzol, ráadásul remekül szellőznek ezek a darabok.

Zara 12.995 Ft 

 

4. Klasszikus:
A klasszikus balerina cipő bőrből készül, és általában van az elején egy masni is. Ez a darab igazán kifinomult stílust kölcsönözhet az elegáns szettednek, amit nem akarsz egy kényelmetlen magas sarkúval párosítani.

Stradivarius 7.995 Ft 

 

5. Élénk:
Ezt a gyönyörű, élénkzöld színű balerinát választhatod a pasztellszínű ruháidhoz, melyek csodásan kiemelik. Ráadásul nem csak a színe, de a formái is egyediek.

Zara 12.995 Ft 

 

6. Romantikus: 
Ez a balerina a hercegnőket idézi az elején a kis bojttal. Különleges alkalmakra igazán megfelelő választás lehet.

Stradivarius 7.995 Ft 

 

7. Color blocking:
Ez a kis csíkos cipő az idén nagyon kelendő lesz, hiszen színösszeállítása a color blockingot idézi. Az eddig össze nem illő színek most remekül megférnek egymás mellett.

Mango 9.995 Ft

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.