Fashion&Beauty

A 2015-ös Story Gála legízléstelenebb ruhái

A 2015-ös Story Gála kifutóján mesésebbnél-mesésebb ruhákat láthattunk, de sajnos idén is voltak olyan hírességek, akiknek nem volt túl meggyőző az összeállítása. Íme a legrosszabb ruhák gyűjteménye!

Akik sokat mutattak

Cinthya Dictator ruhájára nehéz szavakat találni, hisz a 9 kilónyi hajból készült szörny nem csak undorító, de túl sokat is mutat az amúgy is mindig megdöbbentő megjelenésű sztárból. Az Első Emelet Kikije, Patkó Béla lányát vitte a gálára, s Csenge ruhája számunkra kicsit megbotránkoztató, hisz nem csak túl sokat mutat, de az anyag- és a színválasztás sem nyerő.

Korosodó dívák

Fodor Zsóka és Medveczky Ilona a 70 feletti öltözködés két véglete. Míg a Barátok köztből Magdi anyusa sokkal merészebben is öltözködhetett volna, addig a díva többet takaró ruhát viselhetett volna. Egy szép és egyszerű, sötét színű estélyit mindkettőjükön megnéznénk.

Túl merész

Fésűs Nelly négy hónappal a szülés után máris bomba formában van, nekünk mégsem állt valahogy össze a szett. Talán túl sok és túl feszülős... Détár Enikő egy nagyon hasonló ruhát választott, melynek csak egy hibája volt, a csipkés minta túl sok volt.

Fotók: Femcafe/Cser Dani

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.