9 tavaszhívogató mintás nadrág

A legtöbben már alig várjuk, hogy végre hosszabb időre is előbújjon a napocska és a kertekben ismét nyíljanak a kerti virágok. De míg várunk, addig sem szabad búslakodni, hiszen néhány mintás nadrággal könnyen mi is virágosabb hangulatba hozhatjuk magunkat.

Pöttyös darabok
Első ránézésre a pöttyökkel díszített nadrágokat talán nem sorolhatnánk kifejezetten a tavaszhívogató nadrágok közé, de egy színesebb darab könnyen azzá válhat. Bátran válasszunk egy feketétől eltérő világosabb színt, amit nyugodtan kombináljuk valamilyen világosabb, vidámabb színű felsővel.

Virágminták
A tavasz kötelező darabjai közé tartoznak a virágmintákkal díszített ruhadarabok, amik alól a nadrágok sem számítanak kivételnek. A boltok polcain találunk szűkebb, illetve kicsit bővebb fazonú darabokat is. Ha kedvet kaptunk egy ilyen mintájú nadrághoz, mindig inkább semleges színű felsővel kombináljuk, így a nadrágé marad a főszerep.

Minták kavalkádja
A különböző mintákkal díszített nadrágok is jó választásnak számíthatnak, legyen szó épp etno mintáról vagy különleges alakzatokat ábrázoló darabokról. Ezek a nadrágok, akár csak a korábbi párjaik inkább egy semleges felsővel mutatnak jól, mert így az kerül előtérbe, aminek kell, azaz a nadrág.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!