Fashion&Beauty

9 ruha különlegesebb alkalmakra

Sokszor fordul elő, hogy bajban vagyunk, ha egy fontosabb, különlegesebb alkalomra ki kell választanunk a megfelelő ruhát. Most mutatunk 9 olyan darabot, amelyek segíthetnek a választásban!

Szűk fazon
Ha valamilyen fontosabb eseményre készülünk, jó választás lehet egy szűk fazonú ruha is. Ezekből a típusú darabokból is találunk egyszínűt és különböző mintákkal, pöttyökkel díszített színesebb ruhákat is. A kiválasztáskor mindig vegyünk figyelembe, milyen típusú eseményre készülünk és csak aszerint válasszunk egy kicsit feltűnőbb darabot.

Csipkével díszített
Egy csipkével díszített ruha is jó választás lehet a fontosabb alkalmakra, mivel remekül kiemeli a nőiességünk. Ezekből a ruhákból is több fazon és változat létezik, így könnyen megtalálhatjuk a saját stílusunknak megfelelőt. Viszont mindig érdemes odafigyelni, hogy más anyaggal ne kombináljuk, mert akkor veszt ebből az arisztokratikus hatásából.

A kis fekete
A különlegesebb alkalmakkor sokszor kerülnek előtérbe a már jól bevált kis fekete ruhák. Ha kedveljük ezt a darabot, de valami pluszt is szeretnénk, akkor válasszunk egy hátul hálómintás ruhát vagy egy pemplumos darabot. De most már azt a szabály sem kell betartani, hogy csak fekete színű lehet a ruha, így választhatunk egy fekete-fehér csíkokkal vagy valamilyen mintával díszített darabot is.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.