9 cuki Halloween-jelmez kisbabáknak

A méregdrága bolti és jelmezkölcsönzős kosztümök helyett érdemes egy-egy mókás és egyedi ötletet bevetnünk, ha az év legijesztőbb estéjén a legkisebbek is kiveszik részüket az ünneplésből.

Pók, popcorn és pénzeszsák

A legkisebbek is kiveheti részüket a halloweeni bulizásból, ám ilyenkor igen kreatívnak kell lennünk a kosztümök terén. Ötletes megoldás lehet a pár kitömött, fekete színű harisnyával létrehozható pókos jelmez, de a legkisebbek hordozóját akár popcornos zacskóvá is átalakíthatjuk. Tuti, hogy nyerünk a jelmezversenyen, ha a picurok sapkájára pár popcornszemet is felvarrunk. Persze, ha apu vigyáz a gyerekre, akkor a a bankrabló-pénzeszsák páros is befutó lehet.

Yoda, űrhajós és kukac

A Star Wars-fan apukáknak a Yoda-baba jelmez lehet a kedvencük, míg a több gyerekkel útnak induló szülők az univerzum-űrhajó-űrhajós kombinációt is kipróbálhatják. Egy zöld kendő és egy, otthon is gyorsan megvarrható sapka is elég lehet, hogy kukac legyen a legkisebbekből.

Egyszerű, mégis nagyszerű

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Ha az utolsó pillanatban mondja le a bébiszitter, akkor sem kell kétségbe esnünk, hisz 5 perc alatt is szuper jelmezt készíthetünk a kicsiknek. Egy pár kesztyű és pár barna babaholmi és már kész is a rénszarvas. A tiszta felmosófejek és pár barna gombolyag segítségével gyorsan elkészíthetjük a spagettijelmezt is. Ha végképp kifogytunk az ötletekből, akkor legyen fitneszedző gyermekünk.

Fotók: pinterest.com, favim.com, hdwallpapercorner.com, buzzfeed.com

Szólj hozzá Te is!