8 természetes csodaszer, mely segít a szépség megőrzésében

Ha nem bízol a hangzatos csodaformulákban, akkor keress olyan természetes kozmetikumokat, melyek évezredek óta bizonyítják jótékony hatásukat. Íme a természetben található 8 leghatékonyabb szépítőszer!

Aloe vera

A növényből kinyert gél természetesen nyugtató, regeneráló hatásának köszönhetően évszázadok óta használják a bőr hidratálására és ápolására. Elsősorban vízhiányos, száraz, érzékeny bőrűek számára ajánlott használata, mivel nemcsak nyugtatja, de újjáépíti, védi is a bőrt.

Rózsaolaj

A rózsa egzotikus illatvilágot idéző, aromatikus olaja tápláló, frissítő, tisztító és rejuvenáló hatása miatt a szépségápolásban és a gyógyításban is régóta szerepet kap. A rózsa illatát belélegezve azonnal érezzük kiegyensúlyozó harmonizáló hatását, energiával tölti el sejtjeinket, nem véletlenül évezredek óta alkalmazzák a szépségápolásban.

Méhpempő

Rengeteg értékes tápanyagban, növényi hormonban, nyomelemben és vitaminban bővelkedő hatóanyag. A normáltól a száraz, érett bőrig valamennyi típus ápolására alkalmas. Egyedülálló tápanyag összetételével igazi jótevője az igényes bőrnek.

Méz

Számos hatékony tulajdonságának köszönhetően a méz manapság már csak a természet csodájaként ismert. A mélyen hidratált és regenerált bőr garantált alkalmazásával, sőt a méregtelenítési és sebgyógyulási folyamatokat is elősegíti ezen természetes alapanyag használata.

Fotó: polyvore.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!