Fashion&Beauty

5 ruhadarab, amivel megalapozhatod a ruhatáradat

Szakértőnk, Szabó Olívia elárulja, hogy mi az az 5 alapdarab, ami mindenképpen jelen kell, hogy legyen ruhatárunkban.

Tévhit, hogy a vásárlás a nők számára puszta pénzköltés, relaxálás és könnyed időtöltés. Vannak persze olyan szerencsések, akik megtehetik, hogy gondolkodás nélkül mindent megvásárolnak, és az sem baj, ha végül soha sem öltik magukra a holmik felét. De a nők nagy része teherként, kötelezően megoldandó feladatként éli meg az aktuális szezonok előtti ruhatárfrissítést.

Az üzletekben óriási a túlkínálat, színek, formák, trendek tucatját tárják elénk, amikből hosszas fejtörés, megszámlálhatatlan próbafülkében eltöltött óra, és néhány kétségbeesett tanácsot kérő telefonhívás után is gyakran sikerül melléfogni.

Mint az élet oly sok területén, ruhatárunk léte is az alapozáson múlik. 5 tökéletesen kiválasztott darabbal a későbbiekben alkalomtól, időjárástól függően ügyesen kombinálhatunk különböző hangulatú szetteket.

Dzseki

Bőrdzseki, farmerdzseki, vászondzseki, kinek melyik textúra áll közelebb az egyéniségéhez... Folyamatosan változik a trend, így nehéz a döntés, hogy az éppen aktuális rojtos, a szegecses, a színes, a batikolt darabok közül melyiket is válasszuk, hogy még következő évben is időtállók legyünk. Aki biztosra szeret menni, a klasszikus, egyszínű dzsekivel jár legjobban. A megfelelő kiegészítőkkel laza, sportos, de akár elegáns megjelenést is komponálhatunk.

Blézer

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ugyanazt a célt szolgálja, mint dzseki, csak elegánsabb összképet kölcsönöz viselőjének. Ha feltűrjük az ujját, lazíthatunk a stíluson. Nadrággal, szoknyával, ruhával többszörösen kombinálható. Rövid és hosszú állású változatai egyaránt divatosak.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.