Fashion&Beauty

5 ruhadarab, amivel megalapozhatod a ruhatáradat

Szakértőnk, Szabó Olívia elárulja, hogy mi az az 5 alapdarab, ami mindenképpen jelen kell, hogy legyen ruhatárunkban.

Tévhit, hogy a vásárlás a nők számára puszta pénzköltés, relaxálás és könnyed időtöltés. Vannak persze olyan szerencsések, akik megtehetik, hogy gondolkodás nélkül mindent megvásárolnak, és az sem baj, ha végül soha sem öltik magukra a holmik felét. De a nők nagy része teherként, kötelezően megoldandó feladatként éli meg az aktuális szezonok előtti ruhatárfrissítést.

Az üzletekben óriási a túlkínálat, színek, formák, trendek tucatját tárják elénk, amikből hosszas fejtörés, megszámlálhatatlan próbafülkében eltöltött óra, és néhány kétségbeesett tanácsot kérő telefonhívás után is gyakran sikerül melléfogni.

Mint az élet oly sok területén, ruhatárunk léte is az alapozáson múlik. 5 tökéletesen kiválasztott darabbal a későbbiekben alkalomtól, időjárástól függően ügyesen kombinálhatunk különböző hangulatú szetteket.

Dzseki

Bőrdzseki, farmerdzseki, vászondzseki, kinek melyik textúra áll közelebb az egyéniségéhez... Folyamatosan változik a trend, így nehéz a döntés, hogy az éppen aktuális rojtos, a szegecses, a színes, a batikolt darabok közül melyiket is válasszuk, hogy még következő évben is időtállók legyünk. Aki biztosra szeret menni, a klasszikus, egyszínű dzsekivel jár legjobban. A megfelelő kiegészítőkkel laza, sportos, de akár elegáns megjelenést is komponálhatunk.

Blézer

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ugyanazt a célt szolgálja, mint dzseki, csak elegánsabb összképet kölcsönöz viselőjének. Ha feltűrjük az ujját, lazíthatunk a stíluson. Nadrággal, szoknyával, ruhával többszörösen kombinálható. Rövid és hosszú állású változatai egyaránt divatosak.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nincs esküvő gyönyörű ruha nélkül, ezt rengeteg film és sorozat is bebizonyította már, melyekben a menyasszony a valaha látott leggyönyörűbb ruhát viselte.
Home&Design
Ha van akár egyetlen üres felületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor jó helyre kattintottál. Adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus...
Fashion&Beauty
Georgina szettjét első ránézésre kicsit nehéz értelmezni, de ha jobban megvizsgáljuk, szép lassan összeáll a kép.