Fashion&Beauty

5 egyszerű tipp a tökéletes bőrért

A hideg, a téli időjárás egyáltalán nem tesz jót a bőrnek, az egész tested sok mindenen megy keresztül, így kijár neki egy kis kényeztetés.

1.    Használj kondicionáló testmaszkot, hogy megpuhítsa a bőrödet és helyreállítsa a károkat, amiket a tél okozott. Használj arcmaszkot is, nem csak a maszkért magáért, hanem azért a negyed óráért, amit nyugalomban töltesz a kedvenc relaxáló zenéidet hallgatva.

2.    Tisztító géllel zuhanyozz, vagy fürödj, így finoman tisztul a bőröd. Télen különösen fontos, hogy olyan termékeket használj, amelyek táplálják a bőrt és visszaállítják annak védelmi mechanizmusát. Fürdés után használd a kedvenc testápolódat.

3.    Szüneteltesd az alkoholivást. Próbálj ki egy hetet vagy kettőt, vagy akár többet is alkohol nélkül, sőt amennyiben lehetséges, csak vizet igyál. Viszont abból rengeteget, mivel valóban csodákat tesz a bőröddel. Adhatsz hozzá egy kevés citromlevet is - kiváló módja, hogy elkezd a napot, mivel hidratálja a bőrt és az emésztésnek is jót tesz. Ha valaki nem szeret vizet inni, akkor gyógy-, vagy gyümölcsteákkal helyettesítheti.

4.    Ha lehetséges, akkor próbálj meg valamiféle detoxikálóval fürdeni. Használj bőrradírt vagy luffát, hogy serkentsed a vérkeringést, így segítve a mérgek távozását a szervezetből.

5.    A magas sarok és a tánc jó szórakozás lehet egy darabig, de a lábaid egy idő után már masszázsér és krémért sírnak. Pontosan ezt kell tenni velük, majd meleg zoknit húzni rájuk.
 

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.