Fashion&Beauty

5 blézer, amiben szupertrendi leszel ezen a télen!

A blézer egy olyan ruhadarab, ami egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat. Bár sokan úgy gondolják, hogy a blézert csak a hétköznapokon a munkába lehet felvenni, manapság már olyan sokféle színben, formában és méretben kapható, hogy minden alkalomra abszolút megállja a helyét.

Ezek a blézerek hódítanak majd 2024-ben

A blézer a téli hónapokra is tökéletes választás, mivel jól variálható, és egy vastagabb garbó vagy kötött pulóver, esetleg ruha felett is jól mutat, arról nem is beszélve, hogy egy hosszú szárú csizmával még szuper dögös is. Kattints a galériára, és mutatjuk az idei tél legdivatosabb blézereit.

Nagyméretű blézerek A túlméretezett blézerek továbbra is népszerűek maradnak ebben az évben. Egy túlméretezett blézerrel kevésbé tűnhetsz elegánsnak, azonban azt a benyomást keltheted, hogy csak felvettél valami trendit, mielőtt kiléptél az ajtón. Egy nagy méretű blézer az enyhébb téli napokon kabátként is funkcionálhat, és felvehetsz alá egy garbót vagy vastagabb pulcsit is. A tökéletes kontraszt érdekében szűk fazonú nadrágot válassz hozzá.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Byrdie

A divatdiktátor Kate Middleton ezúttal egy hófehér szettet egészített ki egy mesés, feltűnő színű blézerrel, a végeredmény pedig kifogástalan volt, mint az ő esetében mindig.

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.