4 szépségápolási tipp szupermodellektől

A szupermodelleknek sokszor hosszúra nyúló fotózások után is fontos, hogy megjelenésük üde maradjon. Most összegyűjtöttünk néhány szupermodell szépségtippjét, amik segíthetnek abban, hogy a rohanó mindennapokon te is csodás maradj.

Gisele Bündchen - laza hullámok
Egy apró trükk segítségével akár mi is elérhetjük az áhított laza hullámokkal tűzdelt frizurát. Hajmosás után tegyünk egy kis formázóhabot a hajunkba, majd a még nedves tincseket kössük fel egy laza kontyba lefekvés előtt. Mire felébredünk szép hullámos és dús hajjal köszönthetjük a napot.

Karolina Kurkova – citromos víz
A szupermodell mindig törekszik a friss és hibátlan arcbőrre, ezért a citromos vízre esküszik. Minden reggel, de akár napközben is érdemes megmosni az arcunkat citromos vízzel. Jótékony hatását annak köszönheti, hogy természetes citromsavat tartalmaz, ami segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és pluszban még üde ragyogást is ad a bőrnek.

Adriana Lima - teafaolajjal a pattanások ellen
Bosszantó mikor egy-egy fontos esemény előtt vöröslő pattanásokat fedezünk fel az arcunkon. Adriana Lima ilyen esetekben a teafaolajra esküszik. A recept egyszerű, csak csepegtet pár cseppet a duzzanatra, ami másnapra lecsökkenti a pattanás méretét és elpusztítja a baktériumokat. A teafa olaja természetes antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően könnyedén eltünteti az amúgy is bosszantó bőrhibákat.

Tyra Banks – hangsúlyos szemek
Egy apró sminktrükk segítségével könnyen hangsúlyosabbá tehetjük a szemünket, ami a hétköznapok rohanása közben is jól jöhet. Tyra Banks trükkje abban rejlik, hogy fehér szemceruzát használ az alsó szemhéja belső részén, ami még nagyobbá és üdébbé teszi a tekintetét. Ha kedvet kaptunk hozzá, bátran alkalmazzuk ezt a sminktechnikát, nem fogjuk megbánni.

Fotók: pinterest.com

Oldalak