Fashion&Beauty

4 egyszerű szépségtipp otthonra

Szeretnél szépülni, de nem akarsz kisebb vagyonokat hagyni a szépségszalonokban? Vesd be az alábbi, egyszerű és gazdaságos praktikákat otthon!

A jó kencék

A megfelelő arctisztítás mellett érdemes a jó krém és hatékony arcradír kiválasztására is figyelni. Nem kell a legdrágább kencéket megvenni, hisz sok drogériának van saját terméke, ami szinte ugyanaz, mint a luxuskencék, csak az ára kedvezőbb. Heti egyszer, fürdés közben vagy után tisztítsd meg az arcbőrödet, vesd be az arcradírt, majd masszírozz be egy kevés hidratálót is a bőrödbe.

Persze az öszes kencét helyettesítheted házi csodaszerekkel is, hisz majdnem minden kozmetikum összedobható a hűtőben található alapanyagokból is.

Gőzölj!

Bármilyen meleg van, nem árt néha gőzölni, hisz ez a legtutibb módszerre arra, hogy megnyisd a pórusokat, melyek a szennyeződések, a smink és az izzadtság hatására könnyen eltömődhetnek. A legjobb, ha gyógynövényes - például kamillás - főzetet használsz.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?