Hirdetés

Vadító műszempillák - Tényleg szükségünk van rájuk?

Magad sem tudod eldönteni, hogy belevágj–e az állandó műszempillák viselésébe? Szeretnél is, de félsz, hogy túl "bulis" lesz a külsőd? 9 pontban összefoglaljuk neked a saját élményeinket!

1. Unásig fogod hallgatni: „Dívás!” vagy „Mint egy igazi sztár!”

Az egész arcot szebbé, bájosabbá teszi egy ideális hosszúságú műszempilla. Ártatlan nézés, igazi hercegnői külső, mindez néhány extra pillától. Persze, hogy nincs olyan nő, aki ilyen bókokat visszautasítana vagy ne szeretne hallani.

2. Egy örökkévalóság, amíg azt a néhány pillaszálat felragasztják…

Ha ilyen „beavatkozásra” készülsz, aznap délelőttre/délutánra már ne nagyon tervezz semmit. Kb. 3 óra, amíg precízen felragasztgatja a kozmetikusod, de hidd el, minden ott töltött másodperc megéri a végeredményért!

3. Minél hosszabb annál jobb?

Felejtsd el, itt tényleg nem a méret a lényeg. Sokkal inkább a felhelyezés, a sűrűség és tartósság. Ne célozd meg az extra hosszú és tökéletesen ívelő pillákat. Természetellenesnek és olcsónak fog hatni.

4. A műszempillák is igénylik a törődést

Nagyszerű kis szettekkel tudod kondiban és rendben tartani a műpilláidat, hiszen az összekócolódott és nem göndörödő pillákról is azonnal sütni fog, hogy azok bizony nem igaziak. A cél az igazi szépségguruknál pedig az, hogy minél természetesebbnek hasson a külső. Törekedj erre te is!
 

5. Rebegtetés mesterfokon

Ha eddig nem voltál hiú, vagy mindig elégedetlen voltál a külsőddel, a műszempilla csodákat tesz majd az önbizalmaddal. Nincs az az egyszerű póló-farmer szett, amit ne tudna épp kellően szexivé tenni egy kis pillarebegtetés.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!