Fashion&Beauty

3 pazar trükk a terhességi csíkok ellen

A stria nagyon sok nőnek okoz bosszúságot, elsősorban azért, mert ha már egyszer kialakult, nagyon nehéz megszabadulni tőle. Véglegesen sajnos csak plasztikai sebész segítségével tüntethetjük el a combunkon, popsinkon vagy a hasunkon található fehér csíkokat, de szerencsére akad néhány olyan otthon is elkészíthető pakolás, amivel sokat javíthatunk a helyzeten.

Olívaolaj

Az egyik leghatásosabb fegyver a terhességi csíkok eltüntetésére. Titka abban rejlik, hogy tele van antioxidánsokkal, amik segítenek a bőrnek védekezni a különböző káros folyamatok ellen. Egy egészen kis mennyiség is megteszi, amit jó alaposan bele kell masszírozni az adott területekbe és rajta hagyni legalább fél óráig. Ha ez letelt, alkalmazzunk hideg-meleg vizes zuhanyt.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.