Fashion&Beauty

3 egyszerű és nagyszerű strandtáska ésszerű áron

A vízpartra mindig rengeteg dolgot kell magunkkal cipelnünk, ezért kerestünk három strandtáskát, hogy lehessen mibe pakolni. Íme a legcsinosabb és legszimpatikusabb árral rendelkező darabok!

Nagy, praktikus, divatos

Sok lehetőségünk van, mert a ruhaboltok, de a nagy áruházláncok is minden nyáron piacra dobnak többféle strandtáskát, viszont nem mindegy, hogy melyiket vesszünk meg.

Egy strandtáska kiválasztásánál a legfontosabb kritérium a méret és a praktikusság, vagyis, hogy jól elosztva rengeteg minden beleférjen. Ha strandra megyünk, mindig van nálunk törölköző, pokróc, napolaj, magazin, úszószemüveg, esetleg váltás fehérnemű vagy fürdőruha, de még sokszor felfújható matracot is bekészítünk, ha henyélni szeretnénk a vízen.

A zsebek szerepe

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Tehát ezeket mind el kell tennünk valahova, de ezeken kívül jó, ha a kiválasztott darabnak vannak kis zsebei kívül, de legfőképp belül is, mivel bármennyire szeretnénk otthon hagyni az iratainkat és pénzünket, elengedhetetlen, hogy nálunk legyenek. Így ezekbe a kis rejtekhelyekbe eldughatjuk őket a tolvajok elől.

Könnyű variálhatóság

Ha ezt a két kikötést figyelembe vettük, utána már olyat választunk, ami jól illik a bikininkhez vagy éppen amilyet csak szeretnénk. A semlegesebb, egyszerűbb darabok pedig bármihez passzolnak, hasonlóan a csíkos táskákhoz, melyek a tengerstílust idézik fel és örök klasszikusnak számítanak.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.