Ezeket a táskákat minden nőnek be kellene szereznie 2024-ben - bármilyen szettet dögössé varázsolhatsz velük!

Az új év mindig tökéletes alkalmat teremt arra, hogy felfrissítsük kissé stílusunkat és új kiegészítőkkel dobjuk fel ruhatárunkat. Lássuk, melyek lesznek a legmenőbb táskatrendek idén!

Valódi műalkotások

A nők többsége imádja a csodaszép, stílusos táskákat, ezért nem meglepő, ha az új év beköszöntével te is mindig kíváncsian várod az éppen aktuális trendeket. A jó hír, hogy 2024 bővelkedni fog az izgalmas és különleges táskakreációkban, lesz miből válogatnunk, ha igazán stílusos táskákra vágyunk majd idén. Legyen szó miniatűr szobrokra emlékeztető műalkotásokról, vagy éppen kifinomult minimalista dizájnokról, biztosan a te ízlésednek is akad megfelelő az idén népszerűnek ígérkező trendek között. Nézd meg a galériát, összegyűjtöttük 2024 legizgalmasabb táskatrendjeit!

Szoborszerű retikülök 2024-ben minden nőnek be kellene szereznie egy szoborszerű retikült, hiszen igazán egyedülálló stílust kölcsönöznek gazdájuknak. Carrie Bradshaw valószínűleg odáig lenne ezekért a táskákért, éppen ezért neked sem szabad kihagynod ezt a trendet idén!
Kattints a további képekért!

Ha esetleg az ünnepek alatt kérték meg a kezedet, akkor bizonyára mindent tudni akarsz a 2024-es esküvői ruhatrendekről. Az új kollekciók idén is lélegzetelállító és lenyűgöző darabokat kínálnak, melyek egyszerre tükrözik a kifinomult eleganciát és a merész, egyedi stílusokat.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Frankie Grande, Ariana Grande bátyja, nem csupán híres testvérével való szoros kapcsolatáról ismert, hanem saját egyéni teljesítményeiről is. Ezúttal orrplasztikája miatt került reflektorfénybe.
Lifestyle
Igazából, ha nem akarunk vele vesződni, akkor be lehet dobni a mikrohullámú sütőbe is, de érdemes inkább egy nagy fazékban megfőzni.
Lifestyle