Ezek lesznek 2024 legnagyobb divattrendjei - Így öltözködünk majd jövőre!

A divat mindig izgalmas, új trendeket tartogat számunkra, na de lássuk, mire is számíthatunk 2024-ben!

Izgalmas, új lehetőségek

A divat szerelmesei mindig izgatottan várják, milyen új trendekkel is szolgál majd számunkra a következő szezon. Nos, a jó hír, hogy 2024 előre láthatóan bővelkedni fog a divattrendekben, melyek közül a merészebb és a visszafogottabb stílusok képviselői is jócskán találhatnak kedvükre valót. Ideje felkészülnünk, hogy bizony a legvadabb hollywoodi ruhák is beszivárognak a mindennapi öltözködésbe, ahogyan az már az elmúlt évben is megfigyelhető volt, például a pucérruhákat tekintve. Persze 2023 alapdarabjai az új évben is végigkísérnek bennünket, 2024-ben viszont találkozhatunk néhány egészen újszerű, formabontó divattrenddel is. Ha kíváncsi vagy, mire is számíthatunk jövőre, nézd meg a galériát és inspirálódj összeállításunkból!

Virág minden mennyiségben Bár a virágos minták nem feltétlenül számítanak forradalmi újdonságnak, a virágmintás, különösen pedig a virágmintás, hálós anyagok annál inkább. A divattervezők ezúttal elhagyják az egyszerű, virágos motívumokat, helyette pedig sokkal nőiesebb, drámaibb hatásra törekednek. Több nagy márka új kollekciójában is láthattunk hasonló elemeket, Alexander McQueen kötött rózsái, vagy éppen Simone Rocha áttetsző anyagok mögé rejtett, valódi virágai például önmagukért beszélnek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Unsplash, forrás: refinery29.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.