Fashion&Beauty

Mi erre költjük az októberi fizetésünket - Íme a legmenőbb őszi ruhadarabok

Beköszöntött az ősz, amit mostmár az időjárás is erősen igazol. Ahelyett, hogy szomorkodnál és bezárkóznál a lakásba, vesd bele magad az új trendek kavalkádjába. Rengeteg menő ruhadarab vár az új szezonban is, most megmutatjuk, nekünk melyek a kedvenceink.

1. Rágógumi rózsaszín

Felejtsd el az unalmas és komor ruháidat, ezen a télen mindenki rózsaszínben fogja látni a világot. Ezzel a vidám, csajos színnel a legegyszerűbb szetted is feldobhatod és színt vihetsz az unalmas hétköznapokba. A legtöbb sötét árnyalathoz remekül passzol, mint például a fekete, a szürke vagy a sötétkék, így nagyon egyszerűen beépítheted hétköznapi megjelenéseid közé.

2. Leopárdminta

Ha azt hitted, hogy a leopárdmintának leáldozott, akkor tévedtél. Évről-évre mindig új arcát mutatja meg ez a motívum és idén is tartogat meglepetéseket. Az egyszerű színek keveredése és a jól kivehető foltok egy új szintre emelik és sokkal elegánsabb megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Tökéletes viselet céges rendezvényekre, partikra vagy akár színházba is.

3. A nyolcvanas évek sziluettje

Ki ne emlékezne a nyolcvanas évek meghatározó, féloldalas, vállról leomló fazonjaira. A tervezők idén ezt a sziluettet gondolták újra és hozták vissza a kifutókra, valamint a köztudatba. Ezek a fodros, feltűnő és igen divatos fazonok nagy sikernek örvendenek a hölgyek körében, azonban csak akkor ajánljuk, ha kellő magabiztossággal tudod viselni, és alkatod is megfelelő hozzá.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...