Fashion&Beauty

2015-ös farmerdivat - A legmenőbb fazonok minden alkatra

Tavaly roppant trendinek számítottak a skinny farmerek és a szakadt nadrágok, de vajon idén is megállják a helyüket? Nézzük, lesz-e változás a fazonok terén a korábbi évekhez képest!

Feszülős farmerok

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a szűk szárral rendelkező nadrágok számítanak a legnépszerűbb daraboknak. A formás lábakkal rendelkezők számára kifejezetten jó választásnak bizonyulhatnak a skinny farmerok, ugyanis remekül kiemelik az előnyös testrészeket. A combban erősebb nők jobb, ha kerülik ezeket a fazonokat, helyette viseljenek popsin feszülős, ám a combnál kicsit bővebb példányokat – ezek egyszerre nőiesek és szexisek.

Régi idők kedvence

A nyolcvanas évek kedvence visszatért! A magasított derekú nadrágok pazarul állnak azoknak, akiknek a popsija kicsit lapos és formátlan, a farmer szabása ugyanis optikailag kerekebbé varázsolja a hátsókat – még tovább növelhetjük a hatást, ha olyan darabot választunk, ahol a zsebek legalább egy tenyérnyi szélesek.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...