Fashion&Beauty

2014 legstílusosabb menyasszonyai

Az idei évben sem volt hiány elképesztő sztáresküvőkből, így összegyűjtöttük a 6 legstílusosabb menyasszonyt, aki alaposan megreformálta a 2014-es esküvői trendeket.

Amal Alamuddin

A 2014-es év egyik legnagyobb szenzációja kétség kívül az volt, hogy az örök agglegénységet fogadó George Clooney mégiscsak oltár elé vezette szerelmét. A gyönyörű ügyvédnő, Amal egy elképesztő Oscar de la Renta csipkeruhában mondta ki az igent, ami később még értékesebbé vált a tervező októberi halála miatt.

Angelina Jolie

A régóta várt Jolie-Pitt lagzira is sor került idén, s a menyasszony nem hazudtolta meg önmagát egészen egyedi Atelier Versace ruhájával, melyet tucatnyi gyermekük rajzai tettek színesebbé.

Fotók: vogue.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.