Fashion&Beauty

2013 legtrendibb sminkjei

Ha imádsz sminkelni és kíváncsi vagy, hogy mik lesznek 2013 legnagyobb trendjei a szépségápolásban, akkor nézd meg a kifutók sminkvilágáról készült összeállításunkat!

Hosszú pillák és minimalista stílus
A Guccinál az extra dögös szempillákat tartják 2013 legnagyobb sminktrendjének, így a Versace, Armani és Moschino sminkeseihez hasonlóan itt is hatalmas műszempillákat vetettek be a szakemberek. A Balmain modelljeire az elbűvölő természetesség, a könnyed színek és a minimalista stílus volt a legjellemzőbb.

Hatvanas évek és porcelán bőr
Marc Jacobsnál a hatvanas évek sminkvilága elevenedett meg ismét, hisz a természetes, dús szemöldök mellett a tusvonalak, a könnyed szemárnyékolás és a nude ajkak voltak a befutók. Az Alexander McQueen sminkesei a teljesen egyszerű, naturális, minimalista összképre törekedtek, így az arc tökéletes alapozására és mattítására fordították a legnagyobb figyelmet.

Pink ajkak és fémes szemsminkek
Persze a feltűnő trendek követőinek sem kell elkeseredniük, hisz a merész, popos színek az élénk ajakrúzsok képében térnek vissza a Giles makeup mestereinek hála. A Chanel 2013-as elképzelései szerint a fémes árnyalatok, a merész szemsminkek lesznek a befutók.

Matt ajkak és satírozott vonalak
A matt ajkakra esküsznek a Burberry Prorsum sminkesei, akik vibráló fukszia és és sötét korallt idéző színeket vittek fel a modellek ajkaira. A Diane von Furstenberg makeup művészei által megálmodott trend fókuszpontja az alsó szempillák tövében meghúzott, lágy, satírozott kiemelés.

Pink és barna szemsmink
Donna Karan a tavasz eljövetelét idéző pinkeket és lágy rágószíneket használt, így a szinte észrevehetetlen sminket vadító szemkiemeléssel tette mégis izgalmassá. Roberto Cavallinál azonban maradt az ősz egyik hangsúlyos árnyalata, hisz a sminkesek itt főként a barna árnyalatokat alkalmazták, mivel a naturális hatású földszínek remekül kiemelik az arc természetes báját.

Ha rendszeresen sminkelsz, ne feledkezz meg az ecsetek tisztán tartásáról sem!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Lezajlott a 2024-es Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A versenyzők között egy ismerős arc is feltűnt: Kozelkin Natalia nemrég még Jákob Zoltán kegyeiért...
Sztárok
Austin Swift nem pusztán az énekesnő öccse, hanem az egyik „legjobb haverja” is, sőt, akár akár az ikertestvére is lehetne, akkora a hasonlóság közöttük! Olyan kapcsolat van kettejük között, amit...
Lifestyle
Az alvás és az egészség kapcsolata rendkívül bonyolult, egy új tanulmány viszont rávilágított arra, hogy alvási mintázatunk bizony nagyobb hatással lehet általános jólétünkre, mint azt valaha is...