Fashion&Beauty

12 szokatlan szépségtipp a kókuszolajhoz

Az elmúlt években egyre népszerűbb lett a kókuszolaj, mely nem csak a konyhában, de a szépségápolásban is remekül megállja a helyét. Íme 12 kissé szokatlan szépítő trükk!

Öblögetés

Reggelente, a fogmosás előtt érdemes pár percig kókuszolajjal öblögetni, hisz ez a napi rutin nem csak a fogakat fehérítheti, gyógyítja a szájüreg sérüléseit, de állítólag a méregtelenítésben is segíthet.

A körömágy kényeztetője

Főleg a téli időszakban a gyakori kézmosás miatt alaposan kiszárad a kéz bőre, melyet hiába krémezünk szorgalmasan a körömágybőrön előbb vagy utóbb látszódik a szárazság. Érdemes egy kis üvegcsényi kókuszolajat magunknál tartani és egy kis ecsetet, s naponta kétszer átecsetelni a körmök környékét, hogy az ne száradjon ki.

A hajvégekre

Felejtsük el a méregdrága hajvégápolókat, csak egy kis kókuszolajra van szükségünk, ha kényeztetni szeretnénk a tincseinket. A száraz, töredezett hajvégek ápolásához melegítsünk és oszlassunk el pár csepp olajat a két tenyerünket összedörzsölve, majd vigyük fel a hajvégekre a természetes csodaszert.

Fotó: homeremediesforlife.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.