Fashion&Beauty

12 ok, amiért tavasszal a pasztellpink az új fekete

A pasztellszínek uralma már évek óta tart, ami érthető is, hisz ezek a finom árnyalatok a tavaszt, a finomságot és a nőiességet idézik. Íme 12 ok, amiért a pasztellpink lesz a szezon egyik kedvence!

1. Mindig elegáns

A lágy púderes színek finomságot és lágyságot sugároznak, talán ebből is fakad elegáns mivoltuk. A többi pasztellel, feketével vagy barnával kombinálva is bájos és sikkes hatást keltenek.

2. Stílusos

Ha nem is akarunk kifinomult úrilánynak tűnni, nem tudjuk idén kikerülni ezeket a színek, így a dögösebb, vadabb szettekben is felhasználhatjuk őket, ahol ugyanugy megállják a helyüket.

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

3. Remekül kombinálható

Nem csak az eltérő stílusokkal és színekkel vegyíthetjük, de semlegességüknek köszönhetően a púderes árnyalatok bármilyen kiegészítővel viselhetőek, legyen szó akár ezüst, arany, rozéarany vagy műanyag ékszerekről.

4. A designerek kedvence

Ha ragaszkodunk a designerek által tervezett darabokhoz, akkor biztosan összefutunk még ezzel a színnel, hisz az idei tavasz legtöbb kifutóján feltűnt a pasztellpink.

Fotó: cosmopolitan.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
György, Sarolta és Lajos csak korlátozott időt tölthetnek nagyapjukkal, a királlyal, aminek hátterében érthető okok állnak, még ha elsőre talán meglepő is erről hallani.
Lifestyle
Egy régi vágy új értelmet nyerhet az Oroszlán számára. Napi horoszkóp.
Fashion&Beauty
Sarolta hercegnő édesanyja, Katalin hercegné karácsonyi koncertjén bűvölt el mindenkit, méghozzá egy olyan bájos ruhában, melynek egyik apró részletével Dianára emlékezett.
Sztárok
A McLaren 26 éves brit-belga versenyzőjéről mostanában nem csupán azért beszélnek, mert F1-es pilótaként zseniális tehetség, hanem szerelme miatt is, hiszen Norris egy igazi természetes szépséget...
Egészség
A szívünk egészsége roppant fontos, ilyenkor viszont hajlamosak vagyunk sok olyan ételt enni, ami nem tesz jót neki.
Lifestyle
Karácsony közeledtével sok helyen kerül egy kis finom sült kolbász az asztalra, de nem mindegy, hogyan készíted el.