10 dolog, ami nem hiányozhat egy nő szekrényéből

Vannak olyan ruhák, cipők, kiegészítők, amik nélkül egy nő egyszerűen nem létezhet. Illetve igen, de próbáljon csak meg kibírni egy hetet nélkülük... Ezeket a darabokat mutatjuk most be nektek, amiknek a szebbik nem képviselőinek szekrényében kötelezően elő kell fordulniuk. 

 

1. Fekete blézer
Egy testre szabott blézer klasszikus, nőies, és bármilyen testalkaton jól néz ki. Igazi jolly joker, bármivel összepárosíthatod: farmerrel, koktélruhával, nadrággal, vagy akár szoknyával is. Épp ezért minden nő szekrényében kötelezően fellelhető kell hogy legyen. Azonban csak a megfelelőt érdemes megvenni, ami passzol hozzád, és kiemeli a derekad.

2. Mintás sál
Mint tudjuk a kiegészítők tökéletesen fel tudják dobni a legegyszerűbb összeállításokat is. Ha reggel rohannod kell, kapj magadra egy farmert, az egyik átlagos pólódat, majd koronázd meg egy mintás sállal. Így az átlagos és unalmas szett izgalmas lesz, pedig elsőre senki sem gondolná, hogy a sál lehet egy öltözék fénypontja. Válogass kedvedre a többféle minta és megkötési mód között!

3. Balerina cipő
A balerina cipőt sok nő az ellenségének tartja. Nem elég nőies, kislányos, ronda - mondják. Azon kívül, hogy egy rohangálós napon kitűnő választás - hiszen nem fárad el benne az ember lányának a lába - több érv is megcáfolja a kétkedők gondolatait. A balerina cipők Audrey Hepburn nevéhez köthetőek, aki úgy gondolta, hogy az ő 175 cm-es magasságával lapos cipőben is ugyanolyan szexi és nőies. Ezt a cipőmodellt Salvatore Ferragamo készítette számára, aki nem csak egész Hollywoodot látta el cipővel, hanem magát Erzsébet királynőt is, windsori hercegeket, Maria José olasz királynét, Sophia Lorent, Marilyn Monroe-t és Ingrid Bergmant. Hát nem az elegancia jut eszünkbe róluk? A balerina tehát minden tévhittel ellentétben igenis elegáns, és ami még fontosabb: kényelmes.

4. Piros magas sarkú
Amikor nem feltétlenül kell a kényelemhez ragaszkodnunk, és szeretnénk rájátszani a nőiességünkre, segítségünkre lehet egy piros magas sarkú. A piros a határozottság, a szerelem, a szex, a szenvedély színe. Állítólag állás interjúkon is jó esélyekkel indul, aki ebben a színben pompázik, hát miért ne lenne igaz ez az életre is? A piros magas sarkúnak saját kisugárzása van, mintha a viselője tagja lenne egy szűk, elit klubnak, aminek mindenki más is tagja szeretne lenni.

5. Csíkos póló
A csíkos póló újra reneszánszát éri. Egyre több sztárról készült lesi fotón figyelhetjük meg ezt a klasszikus darabot, és nem árt elcsennünk tőlük ezt a praktikát. Nagyon jól néz ki egy blézer alá, farmerral, vagy ha hosszabb, akár egy cicanadrággal is. Ha jól állítjuk össze öltözetünk, egyáltalán nem lesz átlagos az összhatás.

6. Kis fekete ruha
Minden nőnek kell egy kis fekete ruha - semmi kétség, ezt az információt mintha már az anyatejjel magunkba szívnánk. Fontos tehát, hogy legalább egy lapuljon a szekrényünkben, de annak az egynek a tökéletesnek kell lennie. Itt nem csak a méretről és a szabásról van szó - bár természetesen arról is -, hanem a különlegességi faktorról. Ez lehet egy öv, egy érdekes váll megoldás, masni, aszimmetria, extra kivágás, pánt, egyszerűen bármi, ami téged jellemez, amitől az a ruha TE leszel.

7. Fekete átlátszó harisnya

A színének köszönhetően egy pár fekete átlátszó harisnya segítségével pár perc alatt vékonyabbá varázsolhatod a lábaidat. Ha a meleg idő kicsit hűvösebbre fordul, melegít, de kisegíthet egy túl rövid szoknya vagy ruha viselése esetén is.

8. Karóra
Egy csinos karóra, ami a viselőjéhez passzol, legalább annyira kiegészítő is, mint időmérő eszköz. Egy karkötőhöz hasonlatos, feldobja az öltözéket és stílusa sokat elárul viselőjéről. Aki nem szeret órát hordani, annak is érdemes legalább egy darabot beszerezni a különleges alkalmakra. A megrögzött óraviselők pedig már stílus és szín szerint választanak szerelésükhöz passzoló darabot.

9. Farmernadrág

Egy jó farmernadrág egy életre szóló befektetés. Minden nőnek birtokolnia kell egy olyan multifunkcionális darabot, aminek mérete, szabása tökéletesen passzol az alakjához, és kényelmes. Ha egy ilyen lapul a szekrényünkben, mindegy hogy félórával munka előtt kelünk, vagy épp elmegyünk este kiruccanni, kirándulni, moziba vagy vacsizni, mindig lesz mit felvennünk. Attól függően, hogy mit viselünk hozzá, az összhatás lehet laza, nőies, szexi vagy hétköznapi.

10. Ballonkabát
Ez a kabát szintén a kötelező darabok közé tartozik. Bármihez viselhetjük, attól függően lesz elegáns, vagy utcai. Felvehetjük magas sarkúval, vagy éppen balerina cipővel, és a téli hideget leszámítva bármikor hordhatjuk, amikor kabátra szorulunk.

Oldalak