Egészség

Tudtad? Akár egy villa is segíthet a vállfájdalmaidon

Egy közönséges evőeszközzel is véget vethetsz a kínzó fájdalomnak.

Bizarr módszer

Lehet, hogy először nagyokat nézel és felkacagsz, hogy mégis hogyan lehet hatásos egy evőeszköz, azaz villa egy vállfájásra, ám egyáltalán nem badarság. Az akupunktúra több ezer éves múltra tekint vissza, ami hasonló elven alapul, mint a villás technika. Nyaki problémáinkat sok esetben a stressz, az idegesség és a megerőltetés okozza, amit ezzel a módszerrel akár hatékonyan orvosolhatunk is. Eláruljuk, hogy mi ennek a módja. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Furcsán hangzik, de "nyelves" technikának is nevezik a villás módszert, ugyanis a villa hegyével kell stimulálnunk az érintett területet.
Kattints a további képekért!

Ebből az oltóanyagból 5 millió adagra szerződött le a magyar kormány.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.