Őrület, mit történik a testünkkel, ha reggelente megiszunk egy pohár szódabikarbónás vizet

A szódabikarbónás víznek remek hatásai lehetnek, persze csak akkor, ha mértékkel és kúraszerűen fogyasztod. Kíváncsi vagy, milyen őrületes dolgok történhetnek a testeddel? Mutatjuk!

Csökken a gyomorsavad

A szódabikarbónának lúgosító hatása van, ezért rendszeres fogyasztása csökkentheti, semlegesítheti a gyomorsavat. Ha még jobb eredményt akarsz elérni, tegyél a reggeli italodba egy kis citromot is, minimalizálja az ilyenkor keletkező gázokat.

Rendbe jön a gyomor-és a bélrendszered

A szódabikarbónás víz nemcsak a gyomorsavval bánik el, hanem az egész gyomor-és bélrendszer működését segíti. Csökkenti a puffadást, a gyomor-és bélbántalmakat, illetve megkönnyíti az emésztést.

Energikus leszel

Sokkal energikusabbnak fogod érezni magad, ha rendszeresen fogyasztasz szódabikarbónát. A szódabikarbónás ital kimossa a méreganyagokat a szervezetedből, így a tested megkönnyebbül és nem csoda, ha javul az állóképességed.

Fogysz

Mivel a szódabikarbóna gyorsítja az emésztést, ezért az a logikus, hogy egyúttal fogyaszt is. A súlyleadásban az a tulajdonsága is segít, hogy kimossa a testedből a méreganyagokat. ha diétáznál, 21 napig igyál meg naponta (reggel és este) két pohárral, látni fogod az eredményt!

Klikk tovább, van folytatás!

Fotó: hefty.com

Oldalak

  • 1
  • 2