Tiltólista! Ezeket az ételeket és italokat felejtsd el szex előtt

Hancúrozásra készültök? Akkor semmiképpen se egyetek/igyatok a következőkből! Szörnyen kínos következményei lehetnek.

Medvecukor

A medvecukorról azt tartják, hogy csökkenti a tesztoszteron szintjét. Ez pedig azért nem szerencsés, mert minél több van ebből a hormonból, annál erősebb a szexuális vágy. Szóval, ha mindenképpen nassolni szeretnétek hancúrozás előtt, akkor ne a medvecukrot válasszátok.

Tejtermékek

A tejtermékek (sajt, tej, túró, joghurt) a libidó gyilkosai, legalábbis a szakértők szerint. Elnehezítenek, felpuffasztanak, utóbbi pedig különösen kellemetlen lehet egy ilyen intim, összebújós helyzetben.

Bab

A babot sem ajánlanánk, ha a közeljövőben szeretkezni szeretnél. Ahogy a tejtermékek, úgy a bab is felfújhat, akár egy lufit. A szakértők persze hozzáteszik: nem mindenkinél okoz ilyen tüneteket a bab. Vannak, akik jobban meg tudják emészteni és ennek köszönhetően megússzák a durrogtatást.

Csokoládé

Igen, sajnos a csokoládé is tiltólistára kerülhet. De csak és kizárólag akkor, ha a cukros tejcsokoládéra voksolsz, és nem a minél magasabb kakaótartalmú finomságokra. Keresd a 70%-nál magasabb kakaótartalmú édességeket, amik tele vannak antioxidánsokkal és boldogsághormonokkal - ez a két dolog különösen jól jöhet az ágyban!

Lapozz a folytatásért!

Fotók: sakhakprf.ru, dailymail.co.uk

Oldalak