Egészség

Nincs is kínosabb a kellemetlen szájszagnál: 5 hétköznapi módszer, amivel mindig üdítően friss lesz a lehelleted

Sajnos a rossz lehelet nem is leginkább téged, hanem a körülötted élőket érinti igazán és bizony, sokat tud rontani az összképen. Így tehetsz ellene!

Rengeteg ember küzd vele

A rossz lehelet, más néven szájszag, világszerte minden negyedik embert érint. Fontos, hogy odafigyeljünk a szájüregünk egészségünkre, hiszen hiába sminkeljük ki magunkat gyönyörűen, sütjük be a hajunkat, veszünk fel szép ruhát, a kellemetlen szájszag azonnal ront az összképen. Mutatjuk, hogyan tehetsz a hétköznapokban azért, hogy megfelelő higiénia uralkodjon a szádban!

Szabadulj meg a mandulakőtől A mandulakövek azok a kis fehér foltok, amelyek a manduládban és környékén helyezkednek el. Alig láthatóak, mivel belül rejtőznek, azonban különösen rossz leheletet okoznak, mert vonzzák a baktériumokat. A probléma megoldásának természetes módja a szájvíz használata, az almaecetes gargalizálás vagy a meleg sós vízzel való öblögetés.
Kattints a további képekért!

Forrás: Brightside Fotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.