Segítség a leszokáshoz! Néhány tipp a dohányzás utáni vágy legyőzéséhez

Összegyűjtöttünk néhány eljárást, azok számára, akik szeretnének leszokni a dohányzásról. Ne felejtsük, ezek a kezelések csak segítséget jelentenek a megvonási tünetek enyhítésében, a stressz oldásában, de a fejünkben megszületett elhatározást nem helyettesítik!

Országos hálózat

Az ország minden régiójában működik dohányzásról való leszokást segítő centrum, ahol az elhatározásunkat több szakember támogatásával vihetjük végbe.

Nikotinpótló kezelés

A különböző nikotintapaszok, nikotinrágók célja, hogy nikotint juttassanak a szervezetünkbe, hogy a megvonási tünetek ne tegyék tönkre célunkat. Az ilyen típusú megoldással, először magáról a dohányzásról, a mozdulatról szokunk le és csak azt követően, a nikotin mennyiségének folyamatos csökkentésével, mondunk le a nikotinról.

Akupunktúra

Az akupunktúra során testünk bizonyos pontjait stimulálják, ezzel a megvonási tünetek csökkentését segítik, valamint oldják a szervezetünkben felgyülemlett feszültséget.

Biorezonancia

A biorezonanciás kezelés során inverz hullámokat juttatnak a szervezetünkbe, amelyek leszorítják a nikotint a különböző kötőhelyekről. A nikotin így a tüdőbe és a májba kerül, ahol néhány hét alatt lebomlik. Ezzel az eljárással törlik a szervezet „memóriájából” a nikotint, így a kezelést követően nem fogunk késztetést érezni arra, hogy rágyújtsunk.

Hipnózis

A hipnózis során a leszokni vágyó akaraterejét erősítik, a cigaretta utáni sóvárgást igyekeznek csökkenteni.

Képek: 10steps.sg

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.