Rák világnapja - Magyar kutatócég lett Európa legígéretesebb tech vállalkozása

Egy magyar cég lett Európa legígéretesebb technológiai vállalkozása – az Oncompass Medicine nyerte a Jövő Unikornisa Díjat.

Győztek a magyarok

Az Oncompass Medicine magyar rákkutató cég lett a győztese a DIGITALEUROPE ma lezáruló versenyének. A rangos megmérettetésen a Jövő Unikornisát díjazzák: azt a legígéretesebb európai technológiai vállalkozást, melynek jövőbeni értéke meghaladja az egymilliárd dollárt.Idén –számoseurópai céget legyőzve -, a magyarországiOCM orvosibiotechnológiai vállalkozás nyerte el aJövő Unikornisa Díjat. Akitüntetést február 4-én, a Rák Világnapján, Dr. Peták István, az Oncompass Medicine egyik alapítója, tudományos igazgatója vette átaz Európai Bizottságinnovációért és kutatásért felelős európai biztosától.

Az európai digitális technológia vállalkozásokat képviselő szakmai szervezet, a DIGITALEUROPE, idénnegyedik éve rendezi meg a digitális technológiai cégekeurópai versenyét. A Future Unicorn Award kitüntetéssel azokat a vállalkozásokat díjazzák, amelyekből várhatóan Európa legnagyobb változást hozó, legértékesebbtechnológiai óriásai, unikornisai válnak, melyek értéke meghaladja az egymilliárd dollárt.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!