Így készítheted el: zúzd össze a fokhagymát egy nagyobb kés oldalával, majd aprítsd fel. Ha van fokhagymanyomód, akkor használd azt, majd kezd el hozzá keverni a mézet, ezt követően pedig az almaecetet. Ha alaposan elkeverted, akkor tedd a hűtőbe lefedve, körül-belül 4-6 napra, és jól zárd le a tetejét. Minden nap keverj rajta egy kicsit, hogy az alapanyagokat jól eloszlasd benne. Ha kész a csoda-szirup, akkor minden egyes nap, reggeli előtt igyál meg egy teáskanálnyit egy pohár vízzel.
Fotó: 123RF
Így készítheted el: zúzd össze a fokhagymát egy nagyobb kés oldalával, majd aprítsd fel. Ha van fokhagymanyomód, akkor használd azt, majd kezd el hozzá keverni a mézet, ezt követően pedig az almaecetet. Ha alaposan elkeverted, akkor tedd a hűtőbe lefedve, körül-belül 4-6 napra, és jól zárd le a tetejét. Minden nap keverj rajta egy kicsit, hogy az alapanyagokat jól eloszlasd benne. Ha kész a csoda-szirup, akkor minden egyes nap, reggeli előtt igyál meg egy teáskanálnyit egy pohár vízzel.