Egészség

Megrázó felfedezést tettek a tudósok: Szinte frankenstein-i szörnyeteggé válhatunk a túlzott laptop és telefon használattól

Mindy a prototípusa annak, hogy milyen negatív hatásokkal járhat, ha továbbra is ennyi időt töltünk a telefonunk és a laptopunk társaságában.

Kihathat a testünkre

Bár azt mindannyian tudjuk, hogy a technológia millió módon könnyíti meg és segíti az életünket, akár a munka, akár a hétköznapi élet tekintetében, azonban a kutatók most dermesztő felfedezést tettek, szerintük ugyanis ezek az eszközök a testünkre is hatni fognak.

[pinterest=LINKBEILLESZTÉSEIDE]

A kutatás a TollFreeForwarding nevű amerikai telekommunikációs cég kérésére készült, melynek célja, hogy figyelmeztesse az embereket: a technológia károkat okozhat a testünkön. Annak érdekében, hogy ezt szemléltessék, a kutatók megalkották Mindy-t, a 3D modellezett bábut, akin megmutatták, milyen deformitások várhatnak ránk a túlzott kütyühasználat miatt.

Lapozz a sokkoló eredményekért!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...