Egészség

Az internetezők teljesen kiakadtak, mikor megtudták, mennyi időnként kéne szelektálni a fehérneműket: Itt a válasz az örök kérdésre

Te milyen gyakran dobod ki a már régóta használ fehérneműket? Most kiderül, helyesen jársz-e el.

Meglepő, hogy kéne csinálni

A legtöbb embernek vannak megbízható kedvenc fehérneműi, de számos internetezőt meglepett, miután megtudták, hogy meddig érdemes ragaszkodni hozzájuk. Egy TikTok-felhasználó igyekezett felvilágosítani az embereket a fehérneműk "lejárati idejéről", tehát arról, hogy megfelelő mennyiségű mosás mellett is mennyi ideig érdemes hordani egy-egy alsóneműt.


Mindenesetre a videó készítője azt javasolta, hogy az alsóneműket "hat-tizenkét havonta" cseréljük le, és ez a felfedezés egyesek számára teljesen megdöbbentőnek bizonyult, sokan kiakadtak, hogy ilyen gyakran érdemes szelektálni a fehérneműk között.

Lapozz, ha érdekel, mit gondol egy szakértő!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!