Egészség

Téged is ezzel a Covid-vakcinával oltottak be? Van egy mellékhatása, ami minden ötödik embernél halált okoz

A brit-svéd AstraZeneca egészségügyi perek tucatjaival kénytelen szembenézni. Számosan azt állítják, hogy a vállalat Covid-oltásába rokkantak bele. Mindeközben az is kiderült, hogy a vakcinának van egy olyan mellékhatása, mely minden ötödik betegnél halált okozhat.

Mégsem olyan biztonságos, mint amilyennek hirdették?

A történelem egyik legnagyobb szabású egészségügyi pere veheti kezdetét Angliában - jelentette a Világgazdaság. Összesen 35 felperes citálta bíróság elé a brit-svéd AstraZenecát, mivel azt állítják, a cég Covid-vakcinája maradandó egészségkárosodást okozott náluk. Szerintük az oltóanyag korántsem olyan biztonságos, mint amilyennek korábban hirdették, s több tízmillió fontnyi kártérítést követelnek a gyártótól. A felperesek az AstraZeneca vakcinájának egy különösen ritkán előforduló, ám veszélyes mellékhatása miatt fordultak a bírósághoz. Lapozz, cikkünk már folytatódik!

A szakemberek tájékoztatása szerint az oltás néhány páciensnél vérrögképződést válthat ki, ráadásul immun trombocitopéniával és trombózissal (VITT) járhat, amibe 81-en állítólag bele is haltak, több százan pedig belerokkantak.
Kattints a további képekért!

Maradandó egészségkárosodást okoztak a koronavírus elleni védőoltások.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.