Miért van állandóan sebtapasz Katalin hercegné ujján?

Egyre több olyan kép készül Katalin hercegnéről, amin a keze vagy az ujjai be vannak ragasztva.

Miért van sebtapasz Katalin hercegnén?

Az elegancia és báj szobrát is megmintázhatnák Katalin hercegnéről, az angol királyi család csodaszép tagjai ugyanis minden nyilvános eseményen kifogástalanul néz ki. Ezért vet fel milliónyi kérdést az a fránya sebtapasz, ami évek óta, rendszeres időközönként feltűnik a kezén. Nem elsősorban az a rejtély, hogy miért, hanem az, hogy miért ilyen gyakran?

A tapasz jelenlétéről rengeteg spekuláció született már, az elsők egy nappal azután röppentek fel, hogy Katalin találkozott az A Street Cat Named Bob című film főhősével, egy cicával. Biztosan a cica karmolását fedte el a hercegné a sebtapaszokkal, gondolták sokan, de rosszul: sebtapaszos képek előtte és utána is készültek Katalinról: 2008-ban, 2015-ben, idén, évek óta szinte minden hónapban.

Most biztosan azt mondjátok, hogy nagyon kukacoskodóak vagyunk, hiszen a sebtapaszok gyakori feltűnésének nyilván teljesen banális oka van: Katalin gyakran megvágja magát stb. Azonban egy kis kételkedésre és kíváncsiságra adhat okot az, hogy a Buckingham-palota nem kívánta kommentálni a sebtapasz-sztorit. Vajon miért nem?

Lapozz a folytatásért!

Fotók: dailymail.co.uk, mirror.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!