Influenza vagy megfázás gyötör? Enyhítsd gyorsan és egyszerűen a tüneteket!

A téli időszakban legyengül a szervezet, emiatt a vírusok könnyebben okozhatnak megfázást, influenzát. A gyermekek ezekben a hónapokban gyakran megbetegednek, majd a család minden tagjánál jelentkeznek tünetek, orrfolyás, torokfájás, köhögés. Szerencsére azonban van megoldás! (x)

Természetes, növényi összetevők

A San Marinó-i Promo Pharma a híres ferrarai, torinói, pisai és nápolyi egyetemekkel közösen kifejlesztett egy új termékcsaládot a természettudomány filozófiájával összhangban. Céljuk olyan, a köhögés, a megfázás és influenzás tünetek enyhítésére alkalmas termékcsalád megalkotása volt, mely gyógyszerek helyett természetes módon, különleges növényi összetevőkkel képes segíteni az szervezet erősödését.

A különleges Lichensed® formula…

A Lichensed® termékek mindegyike tartalmazza a Lichensed® formulát, mely izlandi zuzmó, macskakarom, kereklevelű harmatfű és propolisz kivonat keveréke. Úgy tartják, az izlandi zuzmó segíthet a száraz köhögésen, csökkentheti a köhögési ingert és a nyálkahártya irritációját. A macskakaromnak az immunrendszer erősítésében lehet szerepe, a gyulladás gátlásában és a fertőzésekkel szemben is felléphet. A kereklevelű harmatfű gátolhatja a kórokozók szaporodását így enyhítve a légúti megbetegedések tüneteit. A propolisz jótékony hatása a legkülönbözőbb betegségek kezelésénél ismert, tisztító és immunerősítő hatása lehet hörghurut, influenza, torokgyulladás esetén.

A család minden tagjának, a megfázás minden tünetére!

A Lichensed® termékcsalád a megfázás és influenza során a kezeléshez szükséges készítményeket tartalmazza, melyek gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmazhatók: szirup, pasztilla, torokspray a fájó és begyulladt torokra, orrspray az orrdugulásra és a légutak tisztítására.

Szirup

A gluténmentes szirup gyermekeknek és gluténmentes szirup felnőtteknek kombinált növényi, kellemes ízű szirup, mely a nyálkahártyát bevonja, mérsékelheti a köhögést, nedvesen tart és segítheti a nyák kiürülését. A gyermekek részére kifejlesztett szirupot 2 és 6 éves kor között, 8 óránként kell adni, 6 éves kor felett a felnőtteknek készített szirup adagolása 6-8 óránként ajánlott. A köhögés védőmechanizmus, a téli időszak velejárója, reakció a légúti ingerekre. A nyákos, produktív köhögést nem szabad elfojtani, mert segíti a légutak tisztántartását. Mind száraz, mind hurutos köhögésnél javallott.

Pasztilla és torokspray

A gluténmentes pasztilla és a gluténmentes torokspray torokfájással, nyelési nehézséggel, torokszárazsággal, torokégéssel járó torok irritáció enyhítésére leet alkalmas. Az újszerű összetétel védőgátként filmet képezve a szájüregben óv a külső irritáló tényezőkkel való érintkezéstől. A hozzáadott Aloe Vera kivonat nedvesen tartja a nyálkahártyát. A pasztillából felnőtteknek 2-3 óránként, gyermekeknek 6-8 óránként egyet ajánlott lassan elszopogatni, a toroksprayből felnőtteknek 1-2 permet adagolása a szájüregbe 3-4 óránként, 6 év feletti gyermekeknek 2 permet, 2 és 6 év közötti gyermekeknek 1 permet adagolása ajánlott 6-8 óránként.

Orrspray

Az orrspray sótartalma révén segíthet az orrduguláson, megkönnyítheti a légvételt. A poliszacharidokat tartalmazó Lichensed® nyugtathat, segítség lehet az irritációkkal szemben, nedvesít és védi az orrnyálkahártyát. Az eukaliptusz olaj, havasi törpefenyő és teafa kivonat kellemesen balzsamos, frissítő hatást nyújt.

Segítsd szervezeted, enyhítsd a tüneteket a természet erejével! Ismerd meg és szerezd be a termékeket a www.damonashop.hu weboldalon, vagy játssz velünk és nyerd meg az 5 db Lichensed® ajándékcsomag egyikét!

Leadfoto: 123rf.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!