6 étel, amitől kétszer gyorsabban nőhet a hajad

Csak finomságok kerültek a listára, úgyhogy reméljük, rendszeresen fogod őket fogyasztani!

Lazac

A lazac igazi Jolly Joker, hihetetlenül egészséges, ráadásul még finom is. A hajunk azért fogja megköszönni, hogy gyakran fogyasztjuk, mert tele van D-vitaminnal és proteinnel - mindkettőre szükség van a gyors növekedéshez. Ráadásként még omega-3 zsírsavakban is gazdag, ami a frizura és a fejbőr egészségéhez járul hozzá.

Osztriga

A cinkhiány hajhulláshoz és a fejbőr betegségeihez vezethet, úgyhogy nem érdemes hagyni, hogy ez az ásványi anyag kiürüljön a szervezetből. Fogyasszunk eleget belőle, és meglesz az eredménye: a hajunk kétszer olyan gyorsan növekszik majd, mint előtte. Egyik legjobb forrása az osztriga - nem olcsó és nem is hétköznapi étel, de ha például néha-néha étterembe megyünk, nyugodtan rendelhetünk belőle.

Tojás

A tojás kiváló forrása az omega-3 zsírsavaknak, illetve a biotinnak is, utóbbi sok, a haj egészségét, növekedését támogató táplálékkiegészítőben megtalálható. Azt viszont fontos tudni, hogy nem a tojás egésze, hanem kifejezetten a sárgája hasznos, a fehérje nem serkenti, inkább gátolja a biotin beépülését.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!